Despre noi

Suntem o companie agilă, de nouă generație, certificată ISO, care furnizează soluții și servicii integrate de securitate pentru birouri, parcuri de clădiri, facilități industriale, locuințe, folosind tehnologii inteligente de ultimă generație.

security company

Scopul nostru este de a asigura un mediu personal și de afaceri securizat și eficient, pe baza unor soluții tehnice de vârf, a unei experiențe extinse în domeniul consultanței și a unei abordări personalizate, centrate pe client.

Sebastian Șerban este un tânăr antreprenor care a fondat compania cu o misiune clară în minte: să contribuie la construirea unei lumi în care siguranța este un lucru obișnuit, așa cum sunt utilitățile. Vrea să îi facă pe oameni și pe companii să conștientizeze rolul pe care fiecare dintre noi îl are în păstrarea liniștii mentale de care avem nevoie cu toții pentru a avea o viață frumoasă.

La nivel de companie, ne investim energia în a fi aliniați la standardele internaționale de management al calității, de protecție a mediului și de siguranță la locul de muncă, deoarece ne pasă profund de clienții, partenerii, echipa și comunitatea noastră.

Suntem certificați ISO în următoarele domenii:

ISO 9001

standardul internațional pentru managementul calității certifică faptul că oferim în mod constant produse și servicii care îndeplinesc cerințele clienților și ale autorităților de reglementare, concentrându-ne în același timp pe îmbunătățirea continuă a acestora.

ISO 14001

standardul internațional pentru proiectarea și implementarea unui sistem de management de mediu

ISO 45001

standardul ISO pentru sănătate și securitate la locul de muncă (OH&S) conceput pentru îmbunătățirea siguranței la locul de muncă

Vizitează și site-ul de servicii pentru soluții personalizate