Termeni și condiții

Folosirea (vizitarea sau cumpararea produselor) acestui site, implica acceptarea acestor termeni si conditii. Pentru folosirea in cele mai bune conditii a site-ului, se recomanda citirea cu atentie a termenilor si conditiilor.

Compania Living Solutions SRL isi asuma dreptul de a face modificari ale acestor prevederi fara o alta notificare.

Acest site este intretinut si administrat de compania SC Living Solutions SRL, care nu raspunde de continutul, calitatea sau natura site-urilor la care se ajunge prin legaturi de pe acest site (legaturi de natura comerciala sau publicitara). Raspunderea pentru aceste site-uri o poarta in intregime proprietarii acestora.

SC Living Solutions SRL nu isi asuma responsabilitatea si nu poate fi facuta vinovata pentru pagubele aparute prin folosirea in orice fel a produselor achizitionate prin intermediul acestui site.

Imaginile sunt prezentate pe site cu titlu informativ, iar produsele efectiv livrate pot suferi mici diferente (culoare, accesorii, aspect etc.).

Compania Living Solutions SRL si furnizorii sai nu isi asuma responsabilitatea pentru greselile de tiparire sau afisare in ceea ce priveste preturi, caracteristici, imagini etc.

In eventualitatea in care pretul produsului sau unele caracteristici ale produsului au fost gresit introduse in bazele noastre de date, sau afisate gresit iar livrarea nu s-a efectuat inca, compania noastra isi aloca dreptul de a anula livrarea respectivului produs si de a anunta clientul in cel mai scurt timp despre eroarea aparuta.

Pretul de vanzare tiparit pe factura va fi acelasi cu cel stabilit de consultantul de vanzari in momentul confirmarii comenzii ca fiind comanda ferma. Nu exista o limita de pret minima a comenzii.

Toate produsele sunt insotite de certificatul de garantie emis de importator sau furnizor.

Living Solutions SRL isi rezerva dreptul sa intarzie sau sa anuleze livrari ale produselor comandate daca acestea nu pot fi onorate din motive de forta majora, conform legii.

Clientul este obligat sa primeasca coletul si sa achite contravaloarea lui. Refuzul primirii coletului dupa expedierea acestuia , duce la obligarea clientului sa suporte in totalitate taxele de curierat aferente lui.

Verificarea integritatii coletului la primire. Daca exterior-ul coletului prezinta urme de manipulare incorecta (lovituri, zgarieturi adanci in cutia coletului), rugam sa refuzati primirea coletului si sa completati impreuna cu agentul de livrari un proces verbal cu privire la acele reclamate si sa ne contactati in cel mai scurt timp.

Conditii de retur

Conform legislatiei in vigoare clientul persoana fizica poate returna un produs in termen de 14 zile de la primirea lui. Noi oferim acest beneficiu si persoanelor juridice.

Pentru acest lucru clientul trebuie sa returneze produsul intact cu toate accesoriile aferente.

Produsul trebuie sa se afle in ambalajul original fara a prezenta urme de lovituri, zgarieturi, utilizare excesiva sau de utilizare in alt scop decat cel destinat lui.

Daca produsul nu este in ambalajul original impreuna cu toate actele necesare si accesoriile lui, prezinta urme de murdarie, atunci valoarea returnata pentru produsul ales poate scadea sau se poate refuza returul lui.

Taxele de livrare in cazul returului cad in sarcina clientului.

Valoarea returului va fi achitata in termen de 15 de zile de la receptia produsului.

Nu se primesc retururile trimise cu Posta Romana.

Termenul de retur expira daca produsul nu este primit in maxim 5 zile lucratoare de la expirarea termenului legal de retur, respectiv de 14 zile.

Produsele din urmatoarele categorii nu se pot returna:

– produse fabricate la comandă sau personalizate

– Consumabile imprimanta si imprimante – decat daca sunt sigilate

– Acumulatori si baterii – decat daca sunt sigilate

– Carduri si stick-uri de memorie – decat daca sunt sigilate

– Programe informatice, licente noi, prelungire licente sau orice alta forma de software- decat daca sunt sigilate.

Bunurile sunt noi in ambalajele originale si provin din surse autorizate si anume de la fiecare producator in parte.

Bunurile comercializate de catre  www.kssolutions.ro, in functie de tipologia lor, beneficiaza de conditii de garantie conforme legislatiei in vigoare si politicilor comerciale ale producatorilor. Termenul de garantie pentru persoanele fizice este de 2 ani de zile iar pentru persoanele juridice este de 1 an de zile. Acest termen poate fi extins in functie de produs si/sau producator.

Orice tentativa de acces neautorizat la site-ul www.kssolutions.ro si orice incercare de frauda va fi raportata autoritatilor competente. Orice conflict aparut intre compania LIVING SOLUTIONS SRL si clienti se incearca a fi rezolvat pe cale amiabila prin intelegere intre cele doua parti. In cazul in care acest lucru nu este posibil se vor aplica prevederile legale romanesti din acest domeniu iar solutionarea conflictelor este de competenta instantelor romanesti.

Prin achizitionarea oricarui produs prin intermediul site-ului www.kssolutions.ro, clientul confirma ca a citit si acceptat termenii si conditiile de mai sus. Utilizarea site-ului de catre client implica acceptarea neconditionata a acestor termeni si conditii.

Site-ul functioneaza conform tuturor prevederilor legale ale Statului Roman.